Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

17/02/2020
Arts escèniques i inclusió social

The Django Orchestra Academy de l’EMMCA actuarà a La Gala + IN, que organitza SIFU

Tindrà lloc el 24 de febrer al Gran Teatre del Liceu de Barcelona i el 19 de maig al Teatro Real de Madrid
Veure imatge de The Django Orchestra Academy de l’EMMCA actuarà a La Gala + IN, que organitza SIFU (nova finestra)
The Django Orchestra Academy de l’Escola Municipal de Música - Centre de les Arts (EMMCA)  actuarà a La Gala + IN, amb una formació inclusiva integrada per músics amb i sense discapacitat, gràcies a la col·laboració entre l'EMMCA i Fundación Grupo SIFU. El tinent d’alcalde d’Innovació i Cultura, David Quirós, i el vicepresident de SIFU, Cristian Rovira Pardo, han signat un conveni de col·laboració.

La Gala + IN —gran cita anual de l’art i la discapacitat organitzada per Fundación Grupo SIFU— se celebrarà el 24 de febrer al Gran Teatre del Liceu de Barcelona i el 19 de maig al Teatro Real de Madrid.

L'EMMCA se suma així a un projecte artístic que posa en valor les capacitats de músics i ballarins amb alguna discapacitat, treballant sempre des de la qualitat i el talent. Formada per alumnat de l’EMMCA de totes les edats i perfils i per professionals, la formació interpretaran dos temes del repertori de Django Reinhardt, arranjats especialment per a l’ocasió pel director musical Sergi Vergés.

The Django Orchestra Academy és un projecte pedagògic de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts de L’Hospitalet sota la direcció artística i pedagògica de l’Albert Bello. El projecte es duu a terme també amb la col·laboració de l’Associació de Músics i aficionats al Jazz Manouche i el Festival Django L’H. Enguany presenta la seva formació més inclusiva, gràcies a la col·laboració de Fundació Grupo SIFU.

Amb l’objectiu d’ultimar els preparatius del seu gran debut a dos escenaris de primer nivell com son el Gran Teatre del Liceu i el Teatro Real, els integrants de The Django Orchestra Academy  es van citar dissabte 15 de febrer a l’EMMCA en una trobada que va anar més enllà de l’assaig i el perfeccionament en la interpretació, ja que també promovia la cohesió i la integració dels membres del gran conjunt orquestral. A més, representants de l’EMMCA i de Fundación Grupo SIFU van formalitzar la seva col·laboració amb la signatura d’un conveni.

INclusió, INtegració i INterpretació són els tres termes que s’uneixen a La Gala + IN amb l’objectiu comú de donar visibilitat als artistes amb diversitat funcional, prioritzant sempre l’excel·lència artística per sobre de la discapacitat.

A més de l’actuació de The Django Orchestra Academy, hi haurà altres propostes artístiques de música i dansa. Aquesta serà la cinquena edició de la gala de Fundación Grupo SIFU al Gran Teatre del Liceu, la gran cita de l’art i la discapacitat on els assistents poden gaudir d’un ventall d’actuacions de gran qualitat artística amb artistes sorpresa que no es desvetllaran fins a l’últim moment. Sota la direcció artística de l’Oriol Saña,  l’any passat La Gala + IN va guanyar el Premi Impulsa Cultura a la iniciativa que més destaca per la seva creativitat, innovació, excel·lència i capacitat transformadora.

La Gala + IN és un esdeveniment benèfic, amb la compra de l’entrada els assistents i empreses col·laboradores contribueixen al programa de beques que Fundació Grupo SIFU destina a descobrir nous talents i fomentar el desenvolupament artístic de les persones amb diversitat funcional.


Últimes notícies

Veure imatge de #DonesLH, la viquimarató en línia per visibilitzar el talent femení de L’H arreu del món (nova finestra)
Veure imatge de L’OMIC informa de les noves mesures que afecten el consum (nova finestra)
Veure imatge de Més de 52.600 peces de material sanitari han estat donades per empreses i ciutadans (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament inicia la distribució de proves de detecció ràpida de la Covid-19, rebudes de la Diputació de Barcelona (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400