Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
30/04/2021 12:30:00
Ocupació

Tanca una nova edició de la Llançadora Connecta Ocupació

Els participants han millorat la seva ocupabilitat amb noves tècniques i eines, acords a el nou paradigma laboral

Aquesta setmana ha finalitzat l'edició de la Llançadora Connecta Ocupació, un programa gratuït d'orientació laboral per ajudar i guiar a persones en situació d'atur a reactivar la seva recerca de feina amb noves tècniques i eines, reforçant les competències transversals i digitals.

Aquesta edició, que va començar al novembre, ha comptat amb 30 participants en situació d'atur, de 25 a 60 anys, i amb diversos nivells formatius (ESO, Formació Professional, Batxiller i estudis universitaris).

En aquests mesos han millorat la seva ocupabilitat amb noves tècniques i eines, acords a el nou paradigma laboral. Guiats per especialistes, han participat en sessions virtuals i presencials en què han après a desenvolupar un pla de prospecció laboral i a enfocar el seu objectiu professional; han actualitzat el seu currículum i han realitzat simulacions d'entrevistes per guanyar confiança i seguretat en processos de selecció.

A més, han millorat el maneig d'Internet i de les Xarxes Socials per a la recerca de feina en línia, s'han realitzat mapes d'ocupabilitat i han contactat amb empreses per a promocionar-se com professionals amb unes competències transversals i digitals renovades.
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400