Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Lliurament dels premis de les rutes gastronòmiques 2021  (nova finestra)
18/10/2021 11:15:00
Promoció econòmica 

Lliurament dels premis de les rutes gastronòmiques 2021

S’han premiat les tapes més aclamades a la xarxa social Instagram L’alcaldessa, Núria Marín, ha presidit l’acte, que s’ha fet al restaurant d’aplicació del Centre de Formació d’Hostaleria

El restaurant d’aplicació del Centre de Formació d’Hostaleria ha acollit aquest matí l’acte de lliurament de premis de les rutes gastronòmiques 2021, una iniciativa que té lloc cada any amb l’objectiu d’impulsar la restauració i promoure la gastronomia de qualitat als barris de la ciutat.
La jornada ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Núria Marín; la regidora de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez, i també dels representants dels 16 establiments premiats.

L’alcaldessa ha agraït el gran esforç del sector de la restauració durant els darrers temps. “El 2021 no ha estat tan complicat com 2020 però ha estat molt difícil per a la restauració pels continus canvis en les mesures de prevenció de la Covid. El sector de l’hostaleria és un dels més importants a la ciutat i és també un dels que més ha patit les conseqüències de la pandèmia”. Núria Marín també ha convidat la ciutadania a sortir i recolzar el sector de la gastronomia a L’Hospitalet ja “que disposa d’una oferta gastronòmica variada i de qualitat”.

Durant l’acte s’ha agraït l’esforç dels restauradors en un any que ha estat marcat per la pandèmia. Recordem que les rutes gastronòmiques van haver-se d’adaptar a les restriccions sanitàries, prescindint de les bústies i butlletes de votació a les millors creacions, i que els restaurants guanyadors han sigut triats per mitjà de les publicacions que els comensals van dur a terme a través de la xarxa social Instagram. Els premis han reconegut les millors tapes de la Primavera de tapes i de les rutes de tapes pels barris de la ciutat.

D’altra banda, el sector hostaler, ha posat de manifest la voluntat de recuperació del sector amb l’objectiu de reactivar de nou la gastronomia a la ciutat.

Aquestes actuacions formen part de les accions que l’Ajuntament de L’Hospitalet du a terme per promoure i apropar l’oferta gastronòmica de qualitat a visitants i a la ciutadania de L’Hospitalet.

Llistat guanyadors Rutes de Tapes:

Primavera de tapes

1r. Mizuwari  “Còctel de Sant Jordi”
2n. La Paradeta “Els nostres patacones”
3è. Cal Cabut  “Mini Torrada de porc”

Santa Eulalia

1r. La Paradeta. “Newgget”
2n. El Cau del Vermut. 97 “Els Nachos del Cau”
3è. Times Café and Co. “Xia Long Bao”

Can Serra

1r. Bar Coto. “Rotos”
2n. Bar Bea. “Estilo Bea”
3è. Café Caracas.  “Capricho”

Pubilla Cases

1r. Bar Córdoba. “Croqueta de formatge Valdeón”
2n. Bar los Cuñados.  “Broqueta de pop afeira”
3è. Bar Badajoz.  “Montadito de Botifarra”
4t. Bar Palacios.  “Torrada de Pop”

La Florida

1r. Bar Miramar.  “Croqueta líquida de pernil Ibèric”
2n. Tazas y Tarros. “Timbal de ragú de Vedella”
3n. Vaya Par. “Fideuà”

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400