Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Els poliesportius municipals conviden la ciutadania a retrobar-se amb l’esport (nova finestra)
18/10/2021 13:00:00
Esports

Els poliesportius municipals conviden la ciutadania a retrobar-se amb l’esport

A partir d'avui, els equipaments ofereixen la matrícula i un mes d’abonament gratuïts a persones ex-abonades

Els poliesportius municipals llancen una campanya de promoció que ofereix, a partir del 18 d’octubre, la matrícula i la quota d’un mes gratuïts, a les persones que s’havien donat de baixa, sota l’eslògan “És l’hora de tornar”. Als nous abonats se’ls ofereix la matrícula gratis.

L’objectiu de la campanya és convidar la ciutadania a retrobar-se amb les instal·lacions municipals i la pràctica esportiva com a hàbit saludable, un cop els indicadors en relació amb la Covid han millorat de forma notòria amb la vacunació de la població i les mesures de seguretat es flexibilitzen cap a la tornada a la normalitat. 

Els poliesportius ofereixen unes 800 activitats mensuals per a totes les edats i amb diferents nivells d’intensitat. Són instal·lacions que ofereixen serveis de qualitat per a la pràctica esportiva i el manteniment d’hàbits saludables amb totes les mesures de prevenció vigents davant la Covid.

Al llarg de tot l’any ofereixen abonaments adaptats a situacions diverses i a preus competitius, amb l’opció de gaudir de nou instal·lacions repartides per tota la ciutat, cinc d’elles amb abonament únic.

A la pàgina web dels poliesportius municipals de L’Hospitalet poliesportius.l-h.cat/ les persones usuàries i la ciutadania en general poden conèixer les instal·lacions, els horaris, l’oferta de classes dirigides, les modalitats i els preus dels abonaments, les novetats, etc. La pàgina, que ofereix l’accés als continguts d’una manera àgil i intuïtiva, s’actualitza permanentment.

La promoció afecta els poliesportius municipals del Centre Marcel·lí Maneja, Sanfeliu, Gornal, Fum d’Estampa, Santa Eulàlia, Bellvitge Sergio Manzano i les Planes; les Piscines Municipals, i el Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord.

 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400