Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

11/07/2020 12:30:00
Salut

L’alcaldessa, Núria Marín, alerta d’un rebrot de casos de Covid-19 als barris del nord de L’Hospitalet

L’Ajuntament treballa en col·laboració amb la Conselleria de Salut, per tal de controlar la situació

  Efectius de la Guàrdia Urbana, Protecció Civil i voluntaris reforcen les tasques d’informació a la ciutadania
Veure imatge de L’alcaldessa, Núria Marín, alerta d’un rebrot de casos de Covid-19 als barris del nord de L’Hospitalet (nova finestra)

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha fet avui una crida a la ciutadania perquè “no es relaxi i continuï seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries” amb l’objectiu d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19. “L’ús de la mascareta i mantenir la distància social són les mesures més efectives de les quals disposem per mantenir la transmissió del virus sota control. En aquests moments, és imprescindible que tots plegats fem un exercici de responsabilitat individual”, ha dit.

Núria Marín ha informat que els darrers dies s’ha detectat als barris del nord de L’Hospitalet, concretament a Collblanc, la Torrassa i les Planes, un increment de nous casos de coronavirus que obliga a reforçar les mesures de protecció i, específicament, l'ús de la mascareta. Així, a tota la ciutat s’ha passat de 31 casos la setmana passada a 107. Concretament, a la Torrassa l’increment ha estat de 4 a 37 casos.

L’alcaldessa ha explicat que l’Ajuntament està en contacte permanent amb la Conselleria de Salut per coordinar les actuacions i compartir la informació. També ha demanat el nom dels positius per poder comprovar que els seus habitatges reuneixen les condicions perquè puguin realitzar el confinament i, en cas contrari, buscar els espais adequats on puguin fer-ho.

L’Ajuntament ha reforçat la informació a la ciutadania mitjançant efectius de la Guàrdia Urbana, Protecció Civil i voluntaris.

Últimes notícies

Veure imatge de Reformada l’illa entre els carrers de Menéndez Pidal, de Sant Rafael i l’avinguda d’Isabel la Catòlica (nova finestra)
Veure imatge de Treballs nocturns de fumigació contra l’escarabat de l’om a la zona sud de la ciutat (nova finestra)
Veure imatge de Trobat un refugi de la Guerra Civil durant les obres de construcció de l’Escola Ernest Lluch, a la Torrassa (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet convocarà al setembre 25 noves places d’agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400