Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de La Nit de Foc tanca les Festes de Primavera (nova finestra)
21/04/2024 22:45:00
Festes de Primavera 2024

La Nit de Foc tanca les Festes de Primavera

  L’Hospitalet posa fi a quatre dies intensos amb molta música i nombroses activitats culturals i d’arrel tradicional

Un gran castell de focs ha tancat les Festes de Primavera d’enguany. Ha estat l’esclat final després d’un vespre de foc, d’espurnes i de pólvora. Com és tradició,  les colles de diables de L’Hospitalet han estat les protagonistes del Correfoc que ha recorregut diferents carrers a l’entorn de la plaça de l’Ajuntament.

La Nit de Foc ha començat amb la tabalada que ha recorregut la rambla de Just Oliveras, el carrer Major i la plaça de l’Ajuntament. A continuació ha tingut lloc el correfoc per diferents carrers del nucli antic i finalment, la plaça ha vibrat amb un espectacular castell de focs artificials.

S’ha posat fi així a quatre dies intensos d’activitat festiva i cultural als carrers, en què les entitats i la ciutadania han estat protagonistes.

Les Festes de Primavera ofereixen un programa d’activitats que destaca per l’oferta de música al carrer i d’arts escèniques, així com la cultura popular, les tradicions i una varietat d’activitats pensades per a tots els públics. El programa inclou també les propostes de la diada de Sant Jordi, que tornarà a omplir la rambla de Just Oliveras de tradicionals paradetes de llibres i roses.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400