Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

17/05/2018
Medi ambient

Les jugatecambientals dels parcs de Can Buxeres, les Planes i Bellvitge participen al BioBlitz 2018  

Es tracta d’una activitat d’observació, recerca i identificació de la flora i la fauna d’espais verds, que aquest any es fa per primera vegada a L’Hospitalet
Veure imatge de  Les jugatecambientals dels parcs de Can Buxeres, les Planes i Bellvitge participen al BioBlitz 2018   (nova finestra)
Les jugatecambientals dels parcs de Can Buxeres, les Planes i Bellvitge participaran aquest cap de setmana al projecte BioBlitz 2018, una iniciativa d’observació, recerca i identificació de la flora i la fauna d’aquests espais verds que serveix per col•laborar en els estudis de biodiversitat urbana. L’activitat, en la qual L’Hospitalet participa aquest any per primera vegada, es farà dissabte, 19 de maig, a Can Buxeres i les Planes, i diumenge, 20 de maig, a Bellvitge, d’11 a 13 hores.

Les jugatecambientals són espais instal•lats als parcs metropolitans on les famílies comparteixen jocs i experimentació mediambiental. A l’activitat BioBlitz estaran acompanyades d’experts naturalistes, que guiaran els participants en la tasca d’identificació de la flora i la fauna d’aquests espais verds de la ciutat. També s’hi faran activitats de dibuix naturalista i científic.

El BioBlitz és un esdeveniment col•laboratiu i festiu que es fa cada any a Barcelona, l’objectiu del qual és la identificació del màxim nombre d’espècies d’un espai determinat per fer-ne un inventari sobre biodiversitat. Es tracta d’una activitat de formació, coneixement i participació ciutadana adreçada a les persones interessades en l’observació i el descobriment de la natura urbana.

L’inventari biològic que s’elabora per mitjà d’aquestes jornades, que reuneix  científics i naturalistes experts, estudiants i grups escolars, voluntaris i ciutadania en general, té la vocació de treball de camp públic i obert, i serveix perquè creixi la conscienciació sobre la documentació i la preservació de la natura.

El BioBlitz 2018 forma part de la dotzena edició del cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans, organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i els ajuntaments de cada municipi.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet obre la preinscripció escolar per al curs 2019-2020 amb més grups a infantil i secundària (nova finestra)
Veure imatge de  La línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pels barris de Sanfeliu, Centre i Bellvitge (nova finestra)
Veure imatge de  La nova línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pel barri de Sanfeliu (nova finestra)
Veure imatge de  El pont de la Vanguard es transforma amb una instal·lació artística  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400