Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

17/02/2020
Instal·lacions esportives

Comencen les obres d’un nou skatepark al Gornal

La instal·lació, reclamada pels aficionats de l’skate de la ciutat, es construeix al costat del Poliesportiu Municipal Gornal
Veure imatge de Comencen les obres d’un nou skatepark al Gornal (nova finestra)
L’Hospitalet comptarà amb un nou skatepark per a la pràctica de l’skate i altres modalitats d’esports urbans, que s’ha començat a construir al costat del Poliesportiu Municipal Gornal, a l’illa situada entre els carrers de Can Trias, de Narcís Monturiol i de l’Aprestadora. El projecte, adjudicat amb un pressupost de 117.000 euros, té un termini aproximat d’execució de quatre mesos.

La instal·lació ocuparà una superfície total de 635,45 metres quadrats, dels quals 579,15 metres quadrats seran zona patinable polivalent, en un rectangle de 44,5 metres de llarg i 13 metres d’ample dotat amb escales, plataformes, plans inclinats, baranes i altres elements adaptats per a la pràctica d’aquest esport.

L’skatepark Gornal tindrà tres espais: zona bowl, zona street i zona quarter amb rampa perquè els usuaris puguin realitzar els diferents exercicis o trucs propis d’aquest esport de carrer, i s’ha ideat perquè també pugui ser utilitzat com a pista d’iniciació a les diverses pràctiques sobre rodes.

També és prevista la instal·lació en aquest espai de bancs, papereres, font d’aigua, columnes d’enllumenat i xarxa de sanejament.

La construcció d’aquest equipament lúdic i esportiu havia estat reclamada pels aficionats de l’skate de la ciutat i el projecte, treballat en diverses reunions amb els tècnics municipals, s’ha fet amb la seva participació i la de l’associació de veïns del Gornal.

Aquesta actuació s’emmarca dins l’objectiu de l’Ajuntament de satisfer les necessitats esportives i d’oci de la ciutadania, donar resposta a l’increment de la pràctica de l’esport i fomentar activitats lúdiques, recreatives, educatives i de socialització.

El primer skatepark de L’Hospitalet es va construir l’any 2011 al parc de la Cabana, al barri de Sant Josep. També es preveu ubicar una instal·lació d’aquestes característiques al parc de la Torrassa.

Últimes notícies

Veure imatge de #DonesLH, la viquimarató en línia per visibilitzar el talent femení de L’H arreu del món (nova finestra)
Veure imatge de L’OMIC informa de les noves mesures que afecten el consum (nova finestra)
Veure imatge de Més de 52.600 peces de material sanitari han estat donades per empreses i ciutadans (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament inicia la distribució de proves de detecció ràpida de la Covid-19, rebudes de la Diputació de Barcelona (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400