Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Inspeccions policials conjuntes permeten detectar irregularitats administratives i sanitàries a sis establiments (nova finestra)
23/09/2021 13:50:00

Inspeccions policials conjuntes permeten detectar irregularitats administratives i sanitàries a sis establiments

L’operatiu s’ha desenvolupat en diverses botigues de conveniència i perruqueries de Pubilla Cases i la Torrassa

En un dispositiu policial conjunt en el qual han participat agents de la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional, a més de la Inspecció de Treball, s’han realitzat inspeccions administratives en sis establiments de L’Hospitalet per presumptes infraccions administratives i sanitàries.

Com a resultat de l’operatiu, que s’ha fet en botigues de conveniència i perruqueries de Pubilla Cases i la Torrassa, s’han detectat diverses infraccions d’estrangeria, per manca de permisos de residència i de treball, i ha estat detinguda una persona per obstaculitzar l’acció policial.

A més, s’han aixecat sis actes d’inspecció després de detectar en aquests establiments infraccions relacionades amb la manca de documentació d’activitats i amb deficiències higièniques. Concretament, en un dels supermercats inspeccionats s’ha intervingut una gran quantitat d’aliments caducats que estaven a la venda.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400