Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

17/10/2019
Innovació

Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR

Els equips treballaran en diferents reptes de ciutat, que hauran de desenvolupar en clau ODS Les solucions guanyadores es donaran a conèixer el 24 d’octubre en l’Impact Forum 2019
Veure imatge de  Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR (nova finestra)
El festival L’Hospitalet-XR arrenca avui, a les 18 hores, a Torre Barrina. Aquest festival tecnològic és obert a la creació i a l’experimentació, a través de projectes realitzats amb tecnologia XR (realitat virtual, augmentada i mixta) fins al proper 24 d’octubre. Totes les propostes que en resultin hauran de fomentar els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) i tenir com a marc L’Hospitalet.

En aquesta primera sessió del festival es proposarà als participants un total de sis reptes de ciutat relacionats amb els ODS. El festival L’Hospitalet-XR és promogut per l’Ajuntament de L’Hospitalet —des de l’Àrea d’Innovació i Cultura— a través de Garage Stories, i amb la col•laboració de Torre Barrina. Experiències d’Innovació Social; el Centre d’Innovació i Formació Ocupacional (CIFO), i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella.

L’Hospitalet-XR és obert a la participació d’una trentena de professionals de diferents disciplines —guió, desenvolupament de tecnologia de realitat virtual o augmentada, disseny i anàlisi de dades— que han estat seleccionats entre una seixantena de candidatures segons criteris d’equitat —mateix nombre de dones i homes—, perfil professional, grau de coneixement en tecnologies XR i vinculació amb L’Hospitalet.

Els projectes que en resultin es donaran a conèixer el pròxim 24 d’octubre en el marc de l’Impact Forum 2019, que organitza la Fundació Ship2B.

El jurat que triarà els projectes guanyadors del Festival L’Hospitalet-XR és format per David Quirós, tinent d’alcaldia d’Innovació i Cultura; Pilar Conesa, comissària de l’Smart City Expo World Congress; Paco Miranda, director del Centre d’Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) de L’Hospitalet, entre d’altres.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet activa el dispositiu Operació fred per baixes temperatures   (nova finestra)
Veure imatge de  Escollits els patges que acompanyaran els Reis durant la Cavalcada 2020    (nova finestra)
Veure imatge de 	Àngels Ribé exposa al Centre d’Art Tecla Sala “Sota l’Ossa Major” (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín intervé en la Cimera Mundial de Líders Locals i Regionals de Durban    (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400