Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

17/10/2019

Innovació

Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR

Els equips treballaran en diferents reptes de ciutat, que hauran de desenvolupar en clau ODS

Les solucions guanyadores es donaran a conèixer el 24 d’octubre en l’Impact Forum 2019

Veure imatge de  Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR (nova finestra)
El festival L’Hospitalet-XR arrenca avui, a les 18 hores, a Torre Barrina. Aquest festival tecnològic és obert a la creació i a l’experimentació, a través de projectes realitzats amb tecnologia XR (realitat virtual, augmentada i mixta) fins al proper 24 d’octubre. Totes les propostes que en resultin hauran de fomentar els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) i tenir com a marc L’Hospitalet.

En aquesta primera sessió del festival es proposarà als participants un total de sis reptes de ciutat relacionats amb els ODS. El festival L’Hospitalet-XR és promogut per l’Ajuntament de L’Hospitalet —des de l’Àrea d’Innovació i Cultura— a través de Garage Stories, i amb la col•laboració de Torre Barrina. Experiències d’Innovació Social; el Centre d’Innovació i Formació Ocupacional (CIFO), i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella.

L’Hospitalet-XR és obert a la participació d’una trentena de professionals de diferents disciplines —guió, desenvolupament de tecnologia de realitat virtual o augmentada, disseny i anàlisi de dades— que han estat seleccionats entre una seixantena de candidatures segons criteris d’equitat —mateix nombre de dones i homes—, perfil professional, grau de coneixement en tecnologies XR i vinculació amb L’Hospitalet.

Els projectes que en resultin es donaran a conèixer el pròxim 24 d’octubre en el marc de l’Impact Forum 2019, que organitza la Fundació Ship2B.

El jurat que triarà els projectes guanyadors del Festival L’Hospitalet-XR és format per David Quirós, tinent d’alcaldia d’Innovació i Cultura; Pilar Conesa, comissària de l’Smart City Expo World Congress; Paco Miranda, director del Centre d’Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) de L’Hospitalet, entre d’altres.

Últimes notícies

Veure imatge de La Generalitat reobre els CAP que va tancar a L’H per la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de Els mercats municipals amplien horari i, des d’avui, obren també els divendres a la tarda (nova finestra)
Veure imatge de L’artista Garbi KW, nou comissari d’art urbà de L’Hospitalet  (nova finestra)
Veure imatge de Reunió amb els hotelers de L’H per analitzar la situació arran de la crisi per la Covid-19 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400