Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Prop d’un miler d’estudiants participaran demà a la jornada STEAM a L’H per difondre les ciències (nova finestra)
18/05/2022 11:10:00
Educació

Prop d’un miler d’estudiants participaran demà a la jornada STEAM a L’H per difondre les ciències

La jornada vol apropar als infants i joves unes matèries que sovint es perceben amb recel

Els porxos del recinte firal de La Farga acolliran demà, 19 de maig, entre les 9.30 i les 12 hores, la jornada STEAM a L’H, una activitat organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics de L’Hospitalet, Pessics de Ciència i l’Àrea Municipal d’Educació, Innovació i Cultura.

Uns 200 alumnes dels 12 instituts de la ciutat, acompanyats per una cinquantena de docents, han preparat activitats de ciència que proposaran als estudiants de 16 centres de primària, uns 700 alumnes, que aniran passant al llarg del matí pels estands dels centres.

Entre d’altres, es proposaran tallers i altres activitats relacionats amb botànica, física, electricitat, matemàtiques, nanotecnologia, reparació de bicicletes i impressió 3D.

Per acompanyar l’activitat, alumnes de l’Institut Apel·les Mestres oferiran actuacions musicals en el marc del projecte municipal Rock’in, que compta amb la col·laboració de la Casa de la Música. Aquesta iniciativa també s’ofereix als instituts Margarida Xirgu i Eduard Fontserè. Cap a les 12.30 hores, quan hagin finalitzat les activitats per als visitants, s’oferirà un espectacle per a l’alumnat de secundària que ha organitzat els tallers.

El febrer de 2019, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència, es va fer la primera edició i l’any passat es va fer una edició virtual, organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics. Ara es recupera l’activitat presencial que té com a objectiu promoure la vocació científica entre infants i joves alhora que fa visible la tasca que fan els centres de la ciutat en relació amb les matèries STEAM.
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400