Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

15/11/2019

Benestar Social

L’Hospitalet activa el dispositiu Operació fred per baixes temperatures  

La previsió meteorològica apunta baixada de temperatures a menys de 5 graus durant els propers dies
 

Veure imatge de  L’Hospitalet activa el dispositiu Operació fred per baixes temperatures   (nova finestra)
L’Ajuntament de L’Hospitalet ha activat mesures davant la previsió de descens de les temperatures des d’avui dia 15 fins el proper dia 18 de novembre.

Així, l’Àrea d’Equitat, Drets Socials i Recursos Humans ha activat des d’avui fins al proper 18 de novembre el dispositiu extraordinari Operació fred que s’activa per facilitar un espai d’acollida a les persones sense sostre que es trobin al carrer a la ciutat, en horari nocturn, davant la previsió d’un descens de les temperatures a menys de 5ºC o de circumstàncies climatològiques adverses.

El servei d’acollida es presta al centre residencial d’estada limitada Els Alps, que amplia la seva oferta amb 15 places més, on es reforça el servei de menjador per oferir sopar i esmorzar a tothom que ho requereixi.

Últimes notícies

Veure imatge de L’alcaldessa, Núria Marín, alerta d’un rebrot de casos de Covid-19 als barris del nord de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de Adif avança en la tramitació dels projectes per a la integració del ferrocarril a L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de El naixement de sant Roc (nova finestra)
Veure imatge de Es completa la reforma urbanística integral dels Blocs Ciutat Comtal (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400