Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de L’oficina tècnica i de coordinació del Pla integral es trasllada a una nova seu a la Florida (nova finestra)
06/02/2024 10:45:00
PLANS INTEGRALS

L’oficina tècnica i de coordinació del Pla integral es trasllada a una nova seu a la Florida

Ubicada als baixos de la plaça de la Llibertat número 5, compta amb dues aules de formació i dues sales de reunions per acollir les activitats de les entitats

La seu del Pla integral les Planes-Blocs Florida s’ha traslladat a la plaça de la Llibertat número 5, al barri de la Florida. Aquesta nova ubicació acull l’equip tècnic i també disposa de dues aules de formació per a les activitats de les entitats. L’horari d’atenció al públic és els matins de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 hores, i les tardes de dilluns a dijous de 16 a 18.30 hores.

El Govern municipal s’ha compromès a impulsar un nou pla integral a la ciutat que arribi als barris de la zona nord de L’Hospitalet i incorpori l’experiència de l’actual Pla integral les Planes-Blocs Florida i de les actuacions anteriors al territori, com van ser el Pla integral la Florida-Pubilla Cases i el Pla integral Collblanc-la  Torrassa.

És per aquesta raó que l’actual equip tècnic i de coordinació del Pla integral les Planes-Blocs Florida ha augmentat el personal per fer front a aquesta ampliació de feina i s’ha traslladat a la nova seu amb espai per a tot l’equip. 

Les persones interessades en contactar amb l’Oficina del Pla integral ho poden fer a través del telèfon 93 402 96 89 i del correu plablocsflorida@l-h.cat. A més, es pot fer el seguiment de l’estat d’execució de les accions realitzades a través del portal L’H on.

Nova Llei de barris

El Parlament de Catalunya va aprovar ara fa un any una nova llei de barris que la Generalitat de Catalunya ha de desplegar a través d’un reglament i de la creació d’un fons econòmic que doni suport als projectes que proposin els municipis. L’Ajuntament de L’Hospitalet treballa per redactar de forma participativa amb les entitats i el veïnat un projecte per presentar accions de millora per als barris de Collblanc, la Torrassa, la Florida, les Planes i Pubilla cases a aquesta convocatòria.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400