Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Una obra de teatre fa arribar a l’alumnat consells d’autoprotecció per gaudir de les revetlles amb seguretat (nova finestra)
05/06/2024 14:00:00
S’emmarca dins la campanya “Revetlles amb precaució”

Una obra de teatre fa arribar a l’alumnat consells d’autoprotecció per gaudir de les revetlles amb seguretat

L’obra de teatre A foc lent es representarà el 5 de juny al Teatre Joventut i el 13 de juny a l’Auditori Barradas

Prop de 550 alumnes de diferents centres educatius de L’Hospitalet assistiran entre avui i el 13 de juny a la representació de l’obra de teatre A foc lent, en el marc de la campanya de sensibilització “Revetlles amb precaució” que organitza la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior. L'objectiu és donar a conèixer els principals consells d'autoprotecció que s'han de seguir per gaudir d'una revetlla amb seguretat.

A foc lent és una obra de teatre pensada i recomanada per a alumnes de 5è i 6è de primària i d’ESO, en la qual s’expliquen de manera amena i divertida els consells per gaudir d’una bona revetlla i per manipular el material pirotècnic. Després de l’obra, representants de Creu Roja, d’una colla de diables i voluntaris de Protecció Civil de L’Hospitalet donen consells als nois i noies sobre primers auxilis en cas de cremades i sobre quins tipus de petards hi ha, a partir de quines edats es poden tirar i mesures de seguretat que cal prendre.

A L’Hospitalet se n’han programat dues sessions. La primera, avui, 5 de juny, a les 11 hores, al Teatre Joventut. La segona, el 13 de juny, a les 11 hores, a l’Auditori Barradas. L’activitat té una durada aproximada de 45 minuts i és totalment gratuïta.

L’obra s'emmarca dins les activitats que la Direcció General de Protecció Civil adreça a les escoles dins la campanya “Revetlles amb precaució”, que porta a terme cada any per fer arribar els consells d'autoprotecció a la població.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400