Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de L’Hospitalet ret homenatge a Companys (nova finestra)
14/10/2021 11:45:00
Memòria històrica

L’Hospitalet ret homenatge a Companys

Acabat l’acte institucional, a les 19 hores, la Regidoria del Districte I (rambla de Just Oliveras, 23) acollirà una conferència commemorativa

Demà es farà el tradicional homenatge a Lluís Companys i Jover, president de la Generalitat de Catalunya, amb motiu del 81è aniversari del seu afusellament al castell de Montjuïc, a la plaça que du el seu nom, al costat de la rambla de Just Oliveras. Aquest any, la commemoració coincideix amb els 90 anys de la proclamació de la República, l’inici d’una etapa que va marcar el començament de la trajectòria política més pública de Lluís Companys.

L’acte consistirà en una ofrena floral a càrrec d’entitats, organitzacions i portaveus municipals, a partir de les 18 hores, a la plaça de Lluís Companys, que es tancarà amb el cant d’Els segadors. L’homenatge ha recuperat el format habitual, després que l’any passat, a causa de la pandèmia, es limités l’ofrena floral a la participació dels representants institucionals.

Acabat l’acte institucional, a les 19 hores, la Regidoria del Districte I (rambla de Just Oliveras, 23) acollirà una conferència en memòria de Lluís Companys i Jover, president de la Generalitat de Catalunya, organitzada pel Centre d’Estudis de L’Hospitalet.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400