Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

13/02/2020
Millora espai públic

Actuació integral de neteja viària al carrer dels Naranjos i al carrer de la Pubilla Cases

Amb l’acció Net i polit, els dies 13 i 14 de febrer s’hi netegen a fons les voreres i la calçada; s’hi eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà, i s’hi fan petites reparacions a l’espai públic
Veure imatge de Actuació integral de neteja viària al carrer dels Naranjos i al carrer de la Pubilla Cases (nova finestra)
El carrer dels Naranjos —entre l’avinguda de Severo Ochoa i el carrer del Molí— i el carrer de la Pubilla Cases seran objecte els dies 13 i 14 de febrer d’una actuació integral de neteja viària. Amb l’acció Net i polit, s’hi netegen a fons les voreres i la calçada i s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà.

L’acció s’acompanya de petites actuacions urbanístiques de reparació de l’espai públic, amb la revisió de l’estat de l’enllumenat, la senyalització viària, les papereres i les pilones, a més de la neteja de les ubicacions dels contenidors i la retirada de les herbes que creixen a terra.

Dins de les actuacions municipals per preservar l’espai públic, l’Ajuntament va iniciar l’any 2016 l’acció Net i polit a l’avinguda de Severo Ochoa i als carrers dels voltants, al barri de Pubilla Cases. L’any 2017 es va fer a la ronda de la Torrassa, a l’avinguda del Metro i la zona de vianants del Mercat de Santa Eulàlia.

L’actuació va continuar el 2018 a la Torrassa, amb la neteja integral de la ronda de la Via i dels carrers de Santiago Apòstol, d’Holanda i de Rafael Campalans; a Santa Eulàlia, als carrers de la Independència, de la Igualtat i de Natzaret i la plaça de Lola Anglada; a Can Serra, a l’avinguda de Can Serra, la plaça de la Carpa i el carrer de Pere Pelegrí; a Sant Josep, a l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan, i a Pubilla Cases, a l’avinguda de Tomás Giménez i els carrers de Covadonga i de Gravina.

L’any passat la neteja integral es va fer als carrers de Pujós i d’Occident, a Collblanc; al carrer de la Riera de la Creu, al Centre, i a l’entorn dels jardins de la Granota, a la Florida. I aquest 2020 l’acció s’ha reprès, el passat mes de gener, en diversos trams del carrer de Pujós, de la Joventut, d’Orient i de París, a més dels jardins de Francesc Pedra i Lola Peñalver, al barri de Collblanc.

Per als pròxims mesos estan previstes noves actuacions de Net i polit, que arribaran a diversos carrers dels diferents barris de L’Hospitalet. A més, l’Ajuntament ha potenciat els darrers mesos el servei de neteja viària amb un seguit d’actuacions que arriben a tota la ciutat, entre les quals hi ha el reforç dels equips de neteja de grafits, d’aiguabatre i d’escombrada, i millores en el servei de recollida de mobles i el sistema de neteja dels contenidors.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400