Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

12/06/2018
Gamelab 2018

Presentació de Gamelab 2018, que es farà del 27 al 29 de juny a l'hotel Hesperia Tower

L'H acull també esdeveniments internacionals com el Mobile World Congres o l'Smart City World Congres
Veure imatge de  Presentació de Gamelab 2018, que es farà del 27 al 29 de juny a l'hotel Hesperia Tower (nova finestra)
L'Hospitalet acollirà, un any més el Congrés Internacional de Videojocs i Oci Interactiu Gamelab Barcelona, un dels certamens més reconeguts del sector a nivell internacional i que tindrà lloc del 27 al 29 de juny a l'hotel Hesperia Tower.

En la presentació, el tinent d'alcalde de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Francesc Belver, ha destacat el bon encaix que té aquest certàmen a L'Hospitalet "on també acollim esdeveniments internacionals com el Mobile World Congres o l'Smart City World Congres. El món del videojoc és un sector en expansió, amb un gran potencial. Un sector econòmic que encaixa perfectament amb  el model de ciutat que impulsa el nostre Ajuntament".

Belver també ha recordat que a l’equipament municipal Gornal Activa, hi ha la PlayStation Talents Games Camps L’Hospitalet, una incubadora per a empreses de creació de videojocs, el primer Creative Hub d’aquestes característiques que s’instal•la a Catalunya, i que s’emmarca dintre del Districte Cultural L’H.

Gamelab compta amb el recolçament de l'Ajuntament de L'Hospitalet, de la Generalitat de Catalunya, del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports i de l'Ajuntament de Barcelona, a més de la col·laboració de l'Academia de las Artes y las Ciencias Interactivas, DeviCAt i el Govern de Canadà.

Últimes notícies

Veure imatge de  Obre les seves portes a Granvia L’H el primer hotel a Espanya de la cadena easyHotel (nova finestra)
Veure imatge de  L’Acròbates omplirà L’Hospitalet de poesia, música i paraula musicada   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet commemora el Dia de la Memòria Democràtica (nova finestra)
Veure imatge de  La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet modernitza la seva flota de vehicles amb criteris mediambientals (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400