Ajuntament de L'Hospitalet

Ajuntament

Ajuntament

Presentació de l'alcalde

Fotografia de David Quirós Brito

Soc fill de Pubilla Cases, on vaig néixer l’any 1974, i des del passat 15 de juny obro una nova etapa, en aquest cas com a alcalde, al servei de la meva ciutat i amb un únic objectiu: vull que L’Hospitalet sigui el millor lloc on viure.

Com a alcalde, poso a disposició de la ciutat l’experiència que he adquirit aquests anys com a regidor del Districte de Santa Eulàlia, a peu de carrer, escoltant els veïns i les veïnes, així com el bagatge que m’ha donat ser regidor d’Educació i Cultura.

Aquesta experiència em permet tenir molt clar quins són els nostres reptes i poder treballar per construir un present i un futur millors en aquesta nova etapa de canvi que comença. Perquè ara és l’hora d’humanitzar L’Hospitalet, de tenir cura de les petites coses, aquelles que ens converteixen en una gran ciutat.

En aquest nou mandat abordarem temes crucials com són la cohesió urbana, l’emergència climàtica, els serveis públics de primera qualitat, la convivència i la seguretat i el desenvolupament econòmic.

La meva prioritat és desenvolupar un programa d’intervenció integral al territori que conforma el Samontà, des de la Torrassa fins a Pubilla Cases; fer el primer pla d’habitatge de L’Hospitalet; afrontar la situació d’emergència climàtica i aconseguir que cada família disposi d’un espai de proximitat verd i saludable a menys de cinc minuts de casa seva; tenir equipaments i serveis públics de primera qualitat; fer de la convivència i la seguretat una de les màximes prioritats, i esdevenir la ciutat del coneixement i de la creativitat.

Us convido, doncs, a formar part d’aquesta aventura apassionant que és L’Hospitalet, una aventura que m’il·lusiona i que vull compartir amb tots vosaltres, perquè ara més que mai necessitem continuar escrivint junts la història de la nostra ciutat.

Una abraçada ben forta.

David Quirós Brito
Alcalde de L'Hospitalet

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400