Ajuntament de L'Hospitalet

Ajuntament

Presentació de l'alcaldessa

Foto de l'alcaldessa de L'HospitaletVeure imatge de Alcaldessa de L'Hospitalet (nova finestra)
Em plau saludar-vos des d’aquest espai que posa l’Ajuntament en contacte amb la ciutadania a través de les noves tecnologies.

Vaig assumir el repte de l’alcaldia amb il·lusió i entusiasme. Il·lusió pel que significa ser al capdavant d’un projecte encaminat a millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans i les ciutadanes de L’Hospitalet. Entusiasme, perquè estava i estic disposada a liderar el procés de canvi de la meva ciutat.

L’Hospitalet ha avançat i ho continuarà fent, amb nous projectes que han canviat la fesomia dels carrers. Ara tenim a la nostra ciutat més equipaments, espais urbans, zones verdes i habitatges protegits. Continuarem en aquesta línia, però posarem per damunt de tot l’èmfasi a ampliar els serveis a les persones, i desenvoluparem iniciatives que incideixin directament en el benestar diari dels ciutadans i les ciutadanes.

Us convido a acompanyar-me per fer realitat aquest projecte de millora de la ciutat i a fer servir aquest web com a eina de comunicació i serveis.

Núria Marín i Martínez
Alcaldessa de L'Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400