Ajuntament

Ajuntament

Presentació de l'alcaldessa

Foto de l'alcaldessa de L'HospitaletVeure imatge de Alcaldessa de L'Hospitalet (nova finestra)

Diuen que és en les situacions difícils quan realment coneixem a les persones. Estem vivint moments molt complicats on la pandèmia que ens colpeja fa que la realitat canviï constantment i ens enfronti a situacions d'alta complexitat amb les que fins ara no ens havíem trobat. I és precisament en aquests moments més durs, quan ens adonem que estem envoltats de persones que ho donen tot per a la nostra ciutat i els nostres veïns i veïnes.

A l’Ajuntament estem fent un gran esforç per atendre les preocupacions, els dubtes i les necessitats de totes les famílies, amb especial atenció a les persones i als col·lectius més vulnerables, que són els més fràgils en aquests moments. Per resoldre qualsevol dubte, petició o tràmit municipal sense haver de sortir de casa hem posat a la vostra disposició el telèfon 010.

L’Hospitalet ha de tornar a mostrar el seu costat més solidari. Hem de cuidar-nos entre tots i totes. Cada decisió individual és important per a la nostra salut. Ara toca, més que mai, ajudar-nos els uns als altres, perquè ningú es quedi enrere. Estic convençuda que aquesta batalla la guanyarem si caminem units i lluitem amb fermesa i responsabilitat. Si anem TOTS A UNA, ho aconseguirem.

Això passarà. I quan ho faci, ens quedarem amb la certesa que, no importa com de difícil sigui la situació, a L'Hospitalet tenim persones fortes, valentes, compromeses i capaces, que es deixen la pell per tenir cura dels altres.

No puc més que dir-vos GRÀCIES. Gràcies per quedar-vos a casa i complir amb les recomanacions sanitàries i les normes de l’Estat d’Alarma. Gràcies pel vostre compromís. Per la vostra implicació. Gràcies per la vostra solidaritat i suport a les persones que més ho necessiten.

Una abraçada ben forta,
 

Núria Marín i Martínez
Alcaldessa de L'Hospitalet

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400