Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Exposició: Associació de veïns i veïnes de Collblanc- La Torrassa. 50 anys de lluita i participació al barri

Inauguració 14 oct. 19.00
del 14 d'octubre al 2 de novembre
Hora: 19.00 h
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre Cultural Collblanc-La Torrassa
AA.VV. COLLBLANC-TORRASSA
Regidoria Districte II
Lloc: Centre Cultural Collblanc-La Torrassa(Centre Cultural Collblanc-La Torrassa)
C. Mare de Déu dels Desemparats 87  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Associació de veïns i veïnes de Collblanc-La Torrassa. 50 anys de lluita i participació al barri, és una exposició que organitza l’entitat, amb el suport del Centre Cultural Collblanc-la Torrassa i  la Regidoria del Districte II ,  en el marc de la celebració del seu cinquantenari.

Es tracta d’una mostra retrospectiva que dóna a conèixer els esdeveniments més importants en els quals ha participat l’associació des de la seva fundació, l’any 1971, fins l’actualitat.

S’estructura en quatre eixos: la història, la participació, la tasca solidària i les reivindicacions, a partir del fons documental que l’entitat conserva en el seu arxiu: fotografies, cartells, publicacions i diversos materials, inèdits en la seva majoria. La mostra va molt enllà de la pròpia associació, doncs és un reflex de la vida quotidiana, de l’esperit lluitador i col·laborador que caracteritza al barri, a la vegada que és un convit a la reflexionar sobre el passat, el present i el futur, a teixir xarxes i potenciar el diàleg entre veïns i veïnes. 

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400