Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Concert de GISELE JACKSON & THE SHU SHU'S

XVIII CICLE L'H BLUES & BOOGIE
Veure imatge de Concert de GISELE JACKSON & THE SHU SHU'S (nova finestra)
Data: 24 de novembre de 2023
Hora: 20:30h
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre Cultural Collblanc-La Torrassa
Lloc: Centre Cultural Collblanc-La Torrassa(Centre Cultural Collblanc-La Torrassa)
C. Mare de Déu dels Desemparats 87  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Quan la jove Gisele Jackson era una estudiant ja  es trobava sobre els escenaris de Washington DC.. Abans de fer de Brooklyn la seva llar, Gisele va realitzar una gira com ‘Raelette’ amb Ray Charles, i a partir de llavors també va acompanyar a llegendes com Donna Summer o el seu ‘padrí’ James Brown. En  la seva carrera ha girat per   més de 18 països a Amèrica del Nord, Àsia, Europa i Àfrica.
Ha actuat en solitari en els principals clubs de jazz d'USA; amb artistes de la talla de Tito Puente, Bette Midler, The Commodores , B-52. Va ser l'encarregada  de cantar en la presa de presidència de el  mateix Bill Clinton.
La revista Billboard la va elevar a la categoria de diva arran del seu gran èxit mundial,  “Love Commandments”, número 3 en la llista de ball de Billboard, catapultant a Gisele a l'olimp  de la música house i dance.
THE SHUS SHU´S TRIO
Dave Wilkinson – Guitarra. Abel Boquera - Hammond Organ. Caspar St. Xerris -  Bateria
Els tres components porten col·laborant junts més de 10 anys, acumulen centenars d'actuacions   en clubs de    tot el territori nacional i internacional. Han col·laborat amb artistes internacionalslla de Ray Gelato, Brian Jackson, Gisele Jackson, George Braith, Sharon Jones o Charlie Wood.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400