Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Curs de Creació de Podcast i Continguts Multimèdia

Programa cofinançat pel Fons Social Europeu, el Ministeri d'Indústria Comerç i Turisme i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat
Veure imatge de Curs de Creació de Podcast i Continguts Multimèdia (nova finestra)
del 25 de maig al 27 de juny
Hora: de 10 a 14h
Organitzadors: 
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.

https://www.eoi.es/es

CURS DE CREACIÓ DE PODCAST I CONTINGUTS MULTIMÈDIA

En el moment actual, ens trobem davant d'una situació d'efervescència de la comunicació. Si fa uns anys parlem dels blocs, de Twitter o de les xarxes socials com a elements clau en comunicació, actualment el so i l'audiovisual s'està consolidant com una oportunitat de creixement i innovació. Aquest context deriva que el mercat laboral està demanant joves amb habilitats en comunicació que tinguin totes les claus per treure partit a l'audiovisual.

Et presentem el Curs de Noves Narratives Sonores i Audiovisuals, un programa que busca capacitar professionalment aquells perfils interessats en la indústria audiovisual per aconseguir una especialització que afavoreixi l'ocupabilitat. I per aconseguir-ho, us plantegem un curs que es desenvoluparà a través d'una formació eminentment pràctica i de la mà de professionals del sector. Entre ells destaquen locutors, creadors de podcasting, dissenyadors de so, muntadors i experts de la indústria de la ràdio, la televisió i els nous canals de comunicació.

Aquest programa formatiu és completament gratuït i està impulsat per l'Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, l’Escola d’Organització Industrial – EOI i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa Garantia Juvenil.

Aquesta formació pretén capacitar en noves narratives sonores, en què el podcast tindrà gran protagonisme, i també audiovisuals. S'analitzarà la incursió d'aquests nous formats, el llenguatge, les particularitats i la gramàtica pròpia.

Objectius del Programa:

  • Donar una visió integral del món de la comunicació
  • Plantejar reptes nous en matèria audiovisual i quines oportunitats presenta cada canal i format.
  • Aprendre nous estils i fórmules de transmetre la informació
  • Conèixer nous canals, plataformes i eines que t'ajudaran a arribar a un públic general o específic, en funció del target o segment al que es dirigeixi el projecte.

Sessions:

  • Inici del curs 25 de maig
  • Horari: de dilluns a divendres de 10 a 14h + 10 hores de mentoria en grups reduïts (màxim 5 persones) on s'ajudarà a preparar el projecte final de curs.
  • Lloc: Torre Barrina
  • Duració: 96 hores de teoria i pràctica + 10 hores de mentoria 

Requisits: Joves entre 16 i 29 anys, en situació de desocupació i inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Preferiblement en possessió de títol de batxillerat o estudis superiors en Màrqueting, Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat. Preferentment ubicats a L'Hospitalet de Llobregat

Més informació

Inscripcions

Altres cursos

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400