Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Pavarotti, la veu immortal

Clàssics a la Torrassa
Data: 16 d'abril de 2021
Hora: 20:00
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Organitzadors: 
Centre Cultural Collblanc-La Torrassa
COM. ORG. ACTES CULT I REC  M.D. DESEMPARATS
Lloc: Auditori La Torrassa(Auditori La Torrassa)
C. Santiago Apòstol 40  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Com a homenatge a Luciano Pavarotti, us convidem a aquest vídeo-concert en el que coneixerem la vida d'aquest gran tenor, les seves dificultats i els seus triomfs a través d’imatges, declaracions i concerts.
El tenor Carlos Muñoz i el pianista July Rodríguez interpretaran en directe algunes de les àries més importants i famoses del repertori que forjà la llegenda del gran tenor italià.

Carlos Muñoz, tenor líric, va néixer a Bogotà, Colòmbia. Inicià els seus estudis musicals amb la gran soprano colombiana Carmiña Gallo. Posteriorment, a Madrid, va especialitzar-se en lied de Wolf i Schubert amb el mestre Wolfram Rieger. És fundador i director de l’Òpera Jove de Catalunya, des d’on es dóna oportunitat a nous talents de la lírica. Recentment ha estat condecorat amb la “Gran Creu del Mèrit Humanitari”, medalla atorgada per la Reial Institució de la que és membre. El seu debut com a solista el féu l’any 1995, i des d’aleshores la seva veu l’ha portat a escenaris de Colòmbia, Espanya, Portugal i França. Actualment dirigeix l’Òpera Jove de Catalunya i perfecciona la seva tècnica amb la mestra Giovanna di Rocco.

Les entrades es podran reservar a partir del dia 6 de març:

www.entrapolis.com/entrades/pavarotti-la-veu-immortal

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400