Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Let's Fetival, edició limitada

del 2 al 30 de maig
Tipus d'entrada: Pagament
Lloc: 

Salamandra. Av. del Carrilet, 235

Let’s Festival torna en edició limitada, en petit format, amb 12 concerts durant el mes de maig a la Sala Salamandra. Pau Vallvé, Maria Jaume, Depresión Sonora, Pantocrator, Shinova, La Ludwig Band, El Petit de Cal Eril, Nunatak, Habla de mi en Presente, trashi, Renaldo & Clara i Alison Darwin són les bandes encarregades de donar contingut al Let’s Festival 2021.

El 2 de maig, Pau Vallvé obre la 16a edició per on passaran també Habla de mi en Presente, guanyadors de l’Hospisona 2021. Let’s Festival, per gaudir de la música en directe.

Pau Vallvé obre aquesta edició el 2 de maig presentant un disc gravat a soles durant el confinament “La vida és ara”. Shinova presentarà el cinquè treball “La Buena Suerte” que va ser gravat abans de la pandèmia però que moltes de les cançons semblen narrar la nova normalitat en la qual estem submergits. Renaldo & Clara, el projecte liderat per Clara Viñals, torna amb “L'amor fa calor”. Alison Darwin amb el primer llarg “Ficción y Realidad”. Habla de mi en Presente, guanyadors de l’Hospisona 2021, ens presentaran el seu propi estil la TechnoRumba.

12 concerts, 3 recuperats de l’edició anterior: Shinova, Nunatak i Alison Darwin, que encara i ser en petit format ens faran gaudir de la música en directe, que segueix viva.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400