Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Sortida al Gran Teatre del Liceu: Manon Lescaut, de Giacomo Puccini

LiceuBib: descobreix les òperes més literàries
Data: 14 de juny de 2018
Hora: 20:30h.
Duració aprox.:3 hores
Tipus d'entrada: Pagament
Lloc: Biblioteca Josep Janés(Biblioteca Josep Janés)
C. Doctor Martí i Julià 33  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Passió, plaer i remordiment en una història sobre contradiccions i renúncies.

Inspirada en la novel·la homònima de l’abbé Prévost, Puccini va obtenir amb Manon Lescaut el seu primer gran triomf. La història de l’ascensió i caiguda de la cortesana Manon va ser escrita amb una música arravatadora, fidel als principis del verisme i amb l’esquinçament precís en pàgines com la cèlebre ària «Sola, perduta, abbandonata» del quart acte.

Tres aclamats tenors, el nord-americà Gregory Kunde, el tinerfeny Jorge de León i el porto-riqueny Rafael Davila, es reparteixen el paper de Des Grieux. A ells s’uneixen dues sopranos pel rol titular, la ucraïnesa Ludmyla Monastyrska i la italiana Maria Pia Piscitelli, ambdues de renom internacional.

El Liceu acull una nova coproducció entre el coliseu barceloní, el Palau de les Arts de València i el Teatro San Carlo de Nàpols. L’acció ens situa en el context de la immigració de principis del segle XX amb el record d’Ellis Island com a rerefons.

Dramma lirico en quatre actes. Llibret de Domenico Oliva i Luigi Illica.

Preus especials.

L'activitat forma part del projecte LiceuBib, amb la col·laboració del Gran Teatre del Liceu i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400