Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Festival Django L'H 2021

del 26 al 29 de novembre
Hora: 19.00 h
Tipus d'entrada: Pagament
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Escola Municipal de Música - Centre de les Arts(Escola Municipal de Música - Centre de les Arts)
AV Vilanova 32  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

El Festival Django L’H és una gran festa, és l’únic festival dedicat al jazz manouche i a la figura de Django Reinhardt del país. Situat entre un dels millors festivals de l’estil presenta una programació de concerts i classes magistrals que atrau a públic d’arreu.

El guitarrista hospitalenc, Albert Bello, posa en marxa la primera edició el 2010 amb els objectius de difondre el gènere, donar a conèixer grups locals i nacionals que practiquen l’estil, programar a grans artistes internacionals i oferir activitats pedagògiques de la mà de grans músics i pedagogs.

L’Hospitalet amb l’Escola Municipal de Música - Centre de les Arts (EMMCA), l’única escola al món amb una oferta pedagògica en jazz manouche per a infants, joves i adults, acull aquest certamen que se celebra durant el mes de novembre i la ciutat s’ha convertit en punt de trobada de músics i amants del jazz manouche d’arreu del món.

Un dels punts més importants per l’organització ha sigut sempre treballar per una programació amb gran qualitat musical i això ha permès projectar internacionalment el festival i la ciutat. Des dels seus inicis, el Festival Django ha apostat per la formació, entenent el jazz manouche com una eina pedagògica. A cada edició hi ha classes magistrals, tallers i conferències adreçades a diferents nivells i perfils. La formació, peça clau del festival, està dirigida a tothom que vulgui aprendre els secrets dels millors músics de jazz manouche del panorama actual nacional i internacional.

Edició 2021
Del 26 al 28 de novembre del 2021 se celebra la desena edició del Festival Django L’H. En aquesta ocasió s’han concentrat els concerts a l’auditori Barradas i al Teatre Joventut de L’Hospitalet. Les classes magistrals es faran a l’Escola Municipal de Música - Centre de les Arts.
Tres dies per oferir la màxima intervenció de l’estil amb una programació inèdita pensada per a tothom!
Programació:

DIVENDRES,  26 DE NOVEMBRE DEL 2021
20:00 H
AUDITORI BARRADAS
Rambla Just Oliveras Arús, 56 - L’Hospitalet de Llobregat

THE DJANGO STRING PROJECT
El Festival Django L’H presenta una nova producció, un nou projecte dirigit pel músic hospitalenc Albert Bello: The Django String Project. Es tracta d’un projecte inspirat pel Quintette du Hot Club de France, que va revolucionar el jazz americà amb un grup de corda. L’escenari acollirà per primera vegada un quartet de corda i un quartet manouche amb arranjaments inèdits de composicions de Django Reinhardt. Amb  músics de primer nivell, és  la presentació d’un projecte únic que presenta disc i que proposa una nova sonoritat dins del panorama jazzístic nacional i internacional.

Músics:
Albert Bello, guitarra
Gwen Cahue, guitarra
Camil Arcarazo, guitarra
Rémi Oswald, guitarra
Joan Motera, contrabaix
Bastien Ribot, violí
Raphaël Tristan, violí
Bastien Mercier, violoncel
Aude-Marie Duperret, viola

Hi ha el descompte del 50% per a l'alumnat de l'EMMCA. Demana el teu codi de descompte per fer la compra per internet. I a taquilla: En prevenda i el dia del concert, gaudeixes del descompte presentant el carnet de l'EMMCA.

DISSABTE, 27 DE NOVEMBRE DEL 2021
20.00 h
TEATRE JOVENTUT
C/de la Joventut, 4 - L’Hospitalet de Llobregat

AURORE VOILQUÉ TRIO FEAT ANGELO DEBARRE
Una visita esperada al Festival Django L’H. La violinista eclèctica Aurore Voilqué presenta enregistrament. Un homenatge al jazz manouche, l’estil musical que tant estima, al costat d’un dels més grans guitarristes de l’estil: Angelo Debarre. En aquest treball Un soir d’été, els dos solistes improvisen sobre una base rítmica impecable formada per Mathieu Chatelain a la guitarra i Claudius Dupont al contrabaix. Un viatge magnífic dins l'univers manouche, entre estàndards de Django Reinhardt, cançons franceses i magnífiques composicions del mestre Angelo Debarre.

Músics:
Aurore Voilqué, violí i veu
Angelo Debarre, guitarra solista
Mathieu Chatelain, guitarra rítmica
Claudius Dupont, contrabaix

Hi ha el descompte del 50% per a l'alumnat de l'EMMCA. Demana el teu codi de descompte per fer la compra per internet.


DIUMENGE, 28 DE NOVEMBRE DEL 2021
19:00 H
TEATRE JOVENTUT
C/de la Joventut, 4 - L’Hospitalet de Llobregat

THE DJANGO ORCHESTRA ACADEMY convida a…
The Django Orchestra Academy, és el gran conjunt de jazz manouche de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts de L’Hospitalet (EMMCA) que ja ha tocat a espais emblemàtics del país com el Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Ara, amb més il·lusió que mai de tornar a l’escenari del Teatre Joventut, han preparat un concert extraordinari amb un directe emocionant, amb nous arranjaments i convidats molt especials. Alguns dels músics més reconeguts de l’estil compartiran escenari amb aquests joves en un concert compromès amb la ciutat. Un concert d’excel·lència musical i únic al món amb l’EMMCA com a protagonista.

Músics:
Stochelo Rosenberg, guitarra
Rocky Gresset,  guitarra
William Brunard, contrabaix
Franck Wolf, saxo
Alumnat i professorat The Django Orchestra Academy de l’EMMCA.

Hi ha el descompte del 50% per a l'alumnat de l'EMMCA. Demana el teu codi de descompte per fer la compra per internet.

CLASSES MAGISTRALS

ANGELO DEBARRE, AURORE VOILQUÉ, BASTIEN RIBOT, GWEN CAHUE, MATHIEU CHATELAIN, WILLIAM BRUNARD, FRANCK WOLF

DIVENDRES 26 NOVEMBRE
17.30 - 19.00 h
AURORE VOILQUÉ - VIOLÍ
ANGELO DEBARRE - GUITARRA
EMMCA Av. Vilanova, 32 L'Hospitalet

DISSABTE 27 NOVEMBRE

11.00 - 12.30 h
BASTIEN RIBOT - VIOLÍ
GWEN CAHUE - GUITARRA
MATHIEU CHATELAIN - GUITARRA RÍTMICA
WILLIAM BRUNARD - CONTRABAIX

16.00 - 17.30 h
FRANCK WOLF - secció de vents
EMMCA Av. Vilanova, 32 L'Hospitalet

www.festivaldjangolh.com

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400