Espectacles

RSS
 • Brams 30 anysVeure imatge de Brams 30 anys (nova finestra)
  Dissabte, 22 de gener, 20 h

  Brams 30 anys

  Baula rere Baula

  Han passat 30 anys, centenars de concerts i més de 13 discos, i l’esperit combatiu que els va fer néixer es manté intacte. Ara, per celebrar aquest aniversari, el grup liderat per Francesc Ribera “Titot” i el músic i productor David Rosell, torna amb un recital molt especial, pensat per a les distàncies curtes, amb què proposen un recorregut per les tres dècades de música, història i compromís col·lectius, acompanyats de convidats molt especials.

 • Veure imatge de POP PER XICS (nova finestra)
  Dissabte, 22 de gener, 18:00 h

  POP PER XICS

  Els SuperHerois

  Els SuperHerois es trobaran amb un enigmàtic personatge que anirà evolucionant fins a convertir-se en un superheroi “atípic”, descobrint que els seus poders són qualitats que tenia amagades.

 • El llarg dinar de NadalVeure imatge de El llarg dinar de Nadal (nova finestra)
  Diumenge, 23 de gener, 19 h

  El llarg dinar de Nadal

  La Ruta 40

  El llarg dinar de Nadal és un espectacle que proposa un joc teatral singular. Un fantàstic text que juga de manera molt particular amb el pas del temps. Amb un original mecanisme de concentració i acceleració, l’espectador veurà com passen per davant dels seus ulls quatre generacions d’una mateixa família, a través de 90 dinars de Nadal, en poc més de 60 minuts de funció i sense cap tall.

 • Veure imatge de ARTURO GAYA (nova finestra)
  Dijous, 27 de gener, 20:00 h

  ARTURO GAYA

  Bonaire 12. Per una altra forma de viure

  Una proposta per una altra manera de viure a través del cant i la paraula sense distància; amb temes de composició pròpia, reivindicant la no pressa, el pensament lliure o posant la música al servei de la poesia.

 • Marina RossellVeure imatge de Marina Rossell (nova finestra)
  Dissabte, 29 de gener, 20 h

  Marina Rossell

  300 crits

  La Marina Rossell, en aquest nou disc, "300 crits", segueix la seva ruta natural, avançant en la recerca de les cançons de la resistència. Quines cançons crea França després de l’ocupació? I es troba amb “Sous le ciel de Paris” (Sota el cel de París), “Avec le temps” (El temps se’n va) de Léo Ferrer, “J’attendrai” (Jo t’esperaré), “Je ne regrette rien” (No me’n penedeixo de res), d’Edith Piaf… Cançons que neixen de la necessitat de sobreviure als temps maleïts, cançons que sempre ens commouen, i que han acompanyat generacions.

 • Veure imatge de Els tres porquets, a càrrec de la Cia. Tian Cusidó (nova finestra)
  Dissabte, 29 de gener, 18 h

  Els tres porquets, a càrrec de la Cia. Tian Cusidó

  Cicle de Titelles d'Hivern a Santa Eulàlia
 • Veure imatge de INDIRA FERRER (nova finestra)
  Diumenge, 30 de gener, 19:00 h

  INDIRA FERRER

  La luna por la ventana

  El treball musical que presenta la soprano Indira Ferrer s'inspira en el romanticisme característic del cant de Mèxic de la segona meitat del segle XX. En conjunt, l'obra acull diferents peces de clara connotació clàssica, però amb tints populars i folklòrics molt típics del moment social i cultural que va viure el país.

 • Veure imatge de Vine al RUMBÒDROM! (nova finestra)
  del dilluns 31 de gener al divendres 11 de març, 17:30 h

  Vine al RUMBÒDROM!

  Ets dona i vols participar a la Quinzena de la Dansa de L'Hospitalet?

  Ets dona i vols participar a la Quinzena de la Dansa de L’Hospitalet?
  T’agradaria actuar en un dels seus espectacles?

  Doncs vine al RUMBÒDROM!
  El Rumbòdrom és un projecte de dansa participativa amb dones, que consta de dues parts: un bloc de quatre sessions-taller sobre la rumba que ens explicaran la seva història, el seu vincle amb la cultura i la seva pràctica i, finalment, una escenificació en l’espectacle que es representarà l’11 de març a la Plaça de La Bòbila amb les 3 ballarines de la companyia José Manuel Álvarez i un músic en directe.

 • Veure imatge de Sergio Andres presenta el seu disc Q (nova finestra)
  Divendres, 4 de febrer, 20 h

  Sergio Andres presenta el seu disc Q

  Ressona Bellvitge-Gornal
 • Javier Gurruchaga y la Orquesta MondragónVeure imatge de Javier Gurruchaga y la Orquesta Mondragón (nova finestra)
  Dissabte, 5 de febrer 2022, 20 h

  Javier Gurruchaga y la Orquesta Mondragón

  Historias extraordinarias

  Historias extraordinarias és el nou espectacle en forma de recorregut per les genuïnes pàgines de contes i relats fascinants en els que La Mondragón ens ha introduït durant més de quaranta anys. Un viatge que el mateix Gurruchaga defineix com divertit, terrorífic, nostàlgic, vitalista, teatral i musical.

 • #PuertasAbiertasVeure imatge de #PuertasAbiertas (nova finestra)
  Diumenge, 6 de febrer 2022, 19 h

  #PuertasAbiertas

  París està immersa en el caos. Diverses bombes han esclatat i han provocat desenes de morts. La ciutat està encerclada. Els carrers tallats. El transport públic no funciona. Enfront al col·lapse, veïns del centre de la ciutat conviden a les seves cases els qui han quedat atrapats. Julie també ofereix el seu apartament. Quan obre la porta es troba amb un jove que l'enfronta als seus prejudicis.

 • HamelíVeure imatge de Hamelí (nova finestra)
  del dijous 10 al divendres 11 de febrer, 10 h

  Hamelí

  Hamelí explica la misteriosa desgràcia d'una vila idíl·lica que ben bé podria ser la teva, on hi conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies. Però un fet farà que la seva convivència es vegi alterada de forma dramàtica: la població és envaïda per una plaga de rates que ningú no sap d'on han vingut. O potser no han vingut d'enlloc i sempre han estat allà?