Festivals

RSS
 • cartelVeure imatge de Festival Berdache  (nova finestra)
  del dissabte 19 al dilluns 28 de juny

  Festival Berdache 

  Gender Art Festival

  Berdache [Gender Art Festival] és una proposta en la qual l'art es converteix en l'eix vertebrador per a transitar per les temàtiques relacionades amb la identitat de gènere.

 • Veure imatge de Tránsitos (nova finestra)
  Dissabte, 19 de juny, 20h

  Tránsitos

  Viure és passar d’unes circumstàncies a unes altres i tot el que fem per adaptar-nos-hi. Aquest muntatge teatral explora les relacions entre les identitats trans i les normatives, al mateix temps que teixeix una xarxa de complicitats a totes dues bandes de l’Atlàntic.

 • Veure imatge de Photo by Museums Victoria on Unsplash (nova finestra)
  Dijous, 24 de juny, 18:00 h

  Jam Session

  El Centre al carrer

  Reserva d'entrades a partir del dia 10 de juny, a entràpolis.

 • Veure imatge de Flamenco Queer meets Vogue Flemenc i vogue (nova finestra)
  Divendres, 25 de juny, 20 h

  Flamenco Queer meets Vogue Flemenc i vogue

  Berdache Gender Art Festival

  Flamenco Queer implanta en el flamenc tradicional temes com el VIH, el BDSM, el consentiment o la violencia intragènere des d’una perspectiva queer. Flamenco Queer ens proposen una sèrie de diàlegs reivindicatius a través de la performance, la música, l’estètica i l’escenografia, rebutjant, d’aquesta manera, el binarisme de gènere tan arrelat en la societat i tan associat al flamenc. En aquesta ocasió, Flamenco Queer proposa un doble salt mortal per enllaçar el flamenc amb la cultura voguing: dues realitats de la cultura popular que treballen per rebutjar estereotips i obrir camins d’expressió per a tota la comunitat LGTBI+. Prometen una sessió d’alt voltatge.

 • Veure imatge de Berdache. Gender Art FestivalTRANS/MASCULINITATS/EN/ESCENA (nova finestra)
  Dissabte, 26 de juny, 18:30 h

  Berdache. Gender Art Festival TRANS/MASCULINITATS/EN/ESCENA

  Eloi Martín i Març Llinàs Teatre i debat

  Berdache torna a acollir dues propostes comisariades per Miquel Missé. En aquest cas, es tracta de dues mirades personals sobre l’experiència de la masculinitat trans que ens llancen preguntes des de llenguatges artístics molt diferents. Eloi Martín Casanovas i Març Llinàs pugen a escena per compartir preguntes amb el públic inspirades en l’exercici de transitar a identitats masculines, sobre els límits, els reptes i les tensions d’aquest viatge. Després de les dues peces hi haurà un diàleg entre els artistes i el públic.

  Hi haurà dos passis: a les 18:30 i a les 20:30 hores

 • Veure imatge de Brigitte Vasallo i Alba G. Corral, Un cos (possible) i lesbià Intervenció escènica —lliure, faltaria més— del text de Monique Wittig (nova finestra)
  Dilluns, 28 de juny, 20h

  Brigitte Vasallo i Alba G. Corral, Un cos (possible) i lesbià Intervenció escènica —lliure, faltaria més— del text de Monique Wittig

  El 1973 Monique Wittig publica El cos lesbià, obra nascuda de la necessitat, diu, “d’escriure un llibre totalment lesbià en la seva temàtica, vocabulari i textura”. Lesbià en el sentit d’inabastable i d’inexplicable, una forma que no és una forma com qualsevol altra, si de cas amb la petita raresa d’una pulsió sexual fora de lloc però no gaire més.

 • Veure imatge de Festival de Danses Urbanes-FLOOR WARS (nova finestra)
  Dissabte, 24 de juliol, 19 h

  Festival de Danses Urbanes-FLOOR WARS

  Data i horari: 24 de juliol a les 19 h

  Lloc: Parc de l'Alhambra

  ENTRADA LLIURE FINS OMPLIR AFORAMENT

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400