Jornades i conferències

RSS
 • Veure imatge de Inspira STEAM L'Hospitalet 22-23 (nova finestra)
  Dilluns, 27 de juny, 18.30h

  Inspira STEAM L'Hospitalet 22-23

  Suma't al foment de les professions científico-tecnològiques entre les noies!

  Ets professional de les STEAM, tens vinculació amb la ciutat de l'Hospitalet i t'agradaria fomentar les vocacions científico-tecnològiques entre infants i adolescents?

  Vine a la jornada de presentació del projecte Inspira STEAM i coneix de primera mà l'experiència dels centres educatius i les mentores que han participat enguany.

 • Veure imatge de Conferència cultural: 90è aniversari de l’arribada del Metro a l’Hospitalet, a càrrec de Ramón Carbó (president d’Andana Central) (nova finestra)
  Dijous, 30 de juny, 18:30h.

  Conferència cultural: 90è aniversari de l’arribada del Metro a l’Hospitalet, a càrrec de Ramón Carbó (president d’Andana Central)

  coordina Espai de Cultura CT – Terrarios Albos
 • Veure imatge de Metavers divers (nova finestra)
  Dijous, 7 de juliol, de 19 a 20.30h

  Metavers divers

  Com volem construïr els nous espais alternatius en el metavers? Volem reproduir les mateixes dinàmiques socials del present al món virtual del futur? Quines històries volem explicar? Quins referents construirem? Amb una especialista en educació que fa servir la realitat virtual com a eina pedagògica, debatirem sobre les implicacions i l'impacte d'aquests mons virtuals pels joves.

 • Veure imatge de L'exili i emigració dels hospitalencs a Amèrica (1936-1965) i la lluita dels treballadors forçats del III Reich per ser reconeguts com a víctimes del nazisme. (nova finestra)
  Dijous, 6 d'octubre, 19 h

  L'exili i emigració dels hospitalencs a Amèrica (1936-1965) i la lluita dels treballadors forçats del III Reich per ser reconeguts com a víctimes del nazisme.

  Conferències a càrrec del periodista i historiador Enric Gil Meseguer sobre els hospitalencs que amb la derrota en la Guerra Civil Espanyola i els durs efectes de la postguerra els van expulsar de casa seva i la majoria no en van tornar i de l'historiador Antonio Muñoz Sánchez, un dels principals investigadors sobre la temàtica dels treballadors forçats espanyols en el Tercer Reich i els països ocupats durant la Segona Guerra Mundial, un capítol molt desconegut sobre l'exili.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400