Arts escèniques

RSS
 • fotoVeure imatge de Comença el segon trimestre a l'EMMCA! (nova finestra)
  del dilluns 10 de gener al dilluns 18 d'abril, 17.00 h

  Comença el segon trimestre a l'EMMCA!

  Comença el segon trimestre a l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts!

 • Brams 30 anysVeure imatge de Brams 30 anys (nova finestra)
  Dissabte, 22 de gener, 20 h

  Brams 30 anys

  Baula rere Baula

  Han passat 30 anys, centenars de concerts i més de 13 discos, i l’esperit combatiu que els va fer néixer es manté intacte. Ara, per celebrar aquest aniversari, el grup liderat per Francesc Ribera “Titot” i el músic i productor David Rosell, torna amb un recital molt especial, pensat per a les distàncies curtes, amb què proposen un recorregut per les tres dècades de música, història i compromís col·lectius, acompanyats de convidats molt especials.

 • Veure imatge de POP PER XICS (nova finestra)
  Dissabte, 22 de gener, 18:00 h

  POP PER XICS

  Els SuperHerois

  Els SuperHerois es trobaran amb un enigmàtic personatge que anirà evolucionant fins a convertir-se en un superheroi “atípic”, descobrint que els seus poders són qualitats que tenia amagades.

 • El llarg dinar de NadalVeure imatge de El llarg dinar de Nadal (nova finestra)
  Diumenge, 23 de gener, 19 h

  El llarg dinar de Nadal

  La Ruta 40

  El llarg dinar de Nadal és un espectacle que proposa un joc teatral singular. Un fantàstic text que juga de manera molt particular amb el pas del temps. Amb un original mecanisme de concentració i acceleració, l’espectador veurà com passen per davant dels seus ulls quatre generacions d’una mateixa família, a través de 90 dinars de Nadal, en poc més de 60 minuts de funció i sense cap tall.

 • Marina RossellVeure imatge de Marina Rossell (nova finestra)
  Dissabte, 29 de gener, 20 h

  Marina Rossell

  300 crits

  La Marina Rossell, en aquest nou disc, "300 crits", segueix la seva ruta natural, avançant en la recerca de les cançons de la resistència. Quines cançons crea França després de l’ocupació? I es troba amb “Sous le ciel de Paris” (Sota el cel de París), “Avec le temps” (El temps se’n va) de Léo Ferrer, “J’attendrai” (Jo t’esperaré), “Je ne regrette rien” (No me’n penedeixo de res), d’Edith Piaf… Cançons que neixen de la necessitat de sobreviure als temps maleïts, cançons que sempre ens commouen, i que han acompanyat generacions.

 • Veure imatge de Vine al RUMBÒDROM! (nova finestra)
  del dilluns 31 de gener al divendres 11 de març, 17:30 h

  Vine al RUMBÒDROM!

  Ets dona i vols participar a la Quinzena de la Dansa de L'Hospitalet?

  Ets dona i vols participar a la Quinzena de la Dansa de L’Hospitalet?
  T’agradaria actuar en un dels seus espectacles?

  Doncs vine al RUMBÒDROM!
  El Rumbòdrom és un projecte de dansa participativa amb dones, que consta de dues parts: un bloc de quatre sessions-taller sobre la rumba que ens explicaran la seva història, el seu vincle amb la cultura i la seva pràctica i, finalment, una escenificació en l’espectacle que es representarà l’11 de març a la Plaça de La Bòbila amb les 3 ballarines de la companyia José Manuel Álvarez i un músic en directe.

 • Veure imatge de Club de lectura teatral: La casa del dolor, de Víctor Sánchez Rodríguez. Coordina Ester Bueno (nova finestra)
  Dimecres, 2 de febrer, 19h.

  Club de lectura teatral: La casa del dolor, de Víctor Sánchez Rodríguez. Coordina Ester Bueno

  Una família es reuneix per sopar en honor d'en Juli, el fill, que ha acabat la carrera de piano. Han preparat un festí. Però en Juli no es presenta. Davant d'aquesta desaparició, cada familiar afronta la situació de manera diferent: la mare buscarà consol i ajuda; el pare sortirà a la recerca dels llocs que freqüentava i la germana es tancarà a casa envoltada de melodrames i benzodiazepines. Els camins de cadascú entraran en un laberint oníric, còmic i sorprenent a través dels quals descobrirem els fantasmes d’una família que semblava modèlica.

  Inscripció prèvia.

 • Javier Gurruchaga y la Orquesta MondragónVeure imatge de Javier Gurruchaga y la Orquesta Mondragón (nova finestra)
  Dissabte, 5 de febrer 2022, 20 h

  Javier Gurruchaga y la Orquesta Mondragón

  Historias extraordinarias

  Historias extraordinarias és el nou espectacle en forma de recorregut per les genuïnes pàgines de contes i relats fascinants en els que La Mondragón ens ha introduït durant més de quaranta anys. Un viatge que el mateix Gurruchaga defineix com divertit, terrorífic, nostàlgic, vitalista, teatral i musical.

 • #PuertasAbiertasVeure imatge de #PuertasAbiertas (nova finestra)
  Diumenge, 6 de febrer 2022, 19 h

  #PuertasAbiertas

  París està immersa en el caos. Diverses bombes han esclatat i han provocat desenes de morts. La ciutat està encerclada. Els carrers tallats. El transport públic no funciona. Enfront al col·lapse, veïns del centre de la ciutat conviden a les seves cases els qui han quedat atrapats. Julie també ofereix el seu apartament. Quan obre la porta es troba amb un jove que l'enfronta als seus prejudicis.

 • HamelíVeure imatge de Hamelí (nova finestra)
  del dijous 10 al divendres 11 de febrer, 10 h

  Hamelí

  Hamelí explica la misteriosa desgràcia d'una vila idíl·lica que ben bé podria ser la teva, on hi conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies. Però un fet farà que la seva convivència es vegi alterada de forma dramàtica: la població és envaïda per una plaga de rates que ningú no sap d'on han vingut. O potser no han vingut d'enlloc i sempre han estat allà?

 • Veure imatge de HAMELÍ (nova finestra)
  Dissabte, 12 de febrer 2022, 18:00 h

  HAMELÍ

  Xip Xap Teatre

  HAMELÍ explica la misteriosa desgràcia d'una vila idíl·lica que ben bé podria ser la teva, on hi conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies.

 • Para acabar con Eddy BellegueleVeure imatge de Para acabar con Eddy Belleguele (nova finestra)
  Diumenge, 13 de febrer 2022, 19 h

  Para acabar con Eddy Bellegueule

  La Joven Compañía

  Edouard Louis i Eddy Bellegueule són la mateixa persona i no ho són. Para acabar con Eddy Bellegueule, és la historia d’una transformació, la del nen peculiar que ha de sobreviure en un entorn de violència, masclisme, pobresa i homofòbia, en el que té la mala sort de néixer. El nen sensible i inquiet que ha d’amagar el seu veritable jo per ser acceptat.

 • Para acabar con Eddy BellegueuleVeure imatge de Para acabar con Eddy Bellegueule (nova finestra)
  Dilluns, 14 de febrer 2022, 10 h

  Para acabar con Eddy Bellegueule

  La Joven Compañía

  Adaptació teatral de la novel·la d'Edouard Louis. "La veritat és que la rebel·lió contra els meus pares, contra la pobresa, contra la meva classe social, el seu racisme, la seva violència, els seus atavismes, va ser una cosa secundària.. Per a la meva família m'havia convertit en una font de vergonya. No vaig tenir altre opció que la fugida..."

 • Una teràpia integralVeure imatge de Una teràpia integral (nova finestra)
  Divendres, 18 de febrer 2022, 20 h

  Una teràpia integral

  Una teràpia integral és una comèdia que posa en qüestió la nostra necessitat de creure en alguna cosa. El retrat d’una societat que presumeix d’haver matat la religió però que té encara la necessitat obsessiva de tenir fe en alguna cosa. Fe en alguna cosa que ens ajudi a trobar sentit a les nostres caòtiques vides, encara que s’aferrin a allò que sembla del tot absurd.

 • Zambayonni & Rafa PonsVeure imatge de Zambayonni & Rafa Pons (nova finestra)
  Dissabte, 19 de febrer 2022, 20 h

  Zambayonni & Rafa Pons

  Ni tú, ni vos, no és només un disc de dos músics que col·laboren. Va una mica més enllà col·locant al públic com un voyeur privilegiat d’una correspondència artística privada entre dos col·legues. Dos cantautors, dos escriptors, però per sobre de tot, dos amics que comencen un diàleg en forma de cançons, 14 temes amb un fil conductor comú però que es presenten com una conversa. De fet, així va arrancar aquesta ventura. Un componia una cançó que inspirava la següent.

 • Les croquetes oblidadesVeure imatge de Les croquetes oblidades (nova finestra)
  del dimarts 22 al dimecres 23 de febrer

  Les croquetes oblidades

  Les Bianchis

  La Pepa és una nena vital i amb una gran imaginació. Acaba de perdre la seva àvia i està intentant adaptar-se a una nova escola, uns nous amics i una nova ciutat. Enganxada a una manta que l’ajuda a dormir i enfadada amb les seves dues mares perquè no recorden la recepta de les croquetes de l’àvia.

 • Veure imatge de Cicle Hip Hop Vol.5 (nova finestra)
  Dissabte, 26 de febrer, 18 h

  Cicle Hip Hop Vol.5

  Battle Dance. Organitza Urban Skills
 • SésVeure imatge de Sés (nova finestra)
  Diumenge, 27 de febrer 2022, 19 h

  Sés

  Liberar as arterias

  Sés, Maria Xosé Silvar, cantautora gallega de trajectòria imparable. Un autèntic fenomen underground que basa el seu èxit en el seu carisma i un discurs valent, contundent i directe que la converteix en un altaveu en defensa de tot allò en què cal creure. Liberar as arterias, és el seu darrer treball discogràfic amb el que segueix evolucionant el particular so que l’ha consagrat.

 • Manuel GerenaVeure imatge de Manuel Gerena (nova finestra)
  Divendres, 11 de març 2022, 22 h

  Manuel Gerena

  En el marc del festival Barnasants volem celebrar la vida i obra d’aquest magnífic artista, sempre coherent i compromès amb les millors causes, i compartir amb el públic un dels artistes referent de la cultura que es mulla des de la valentia, el talent i la bellesa.

   

 • FILIA ET FOBIA - Cia. La TaimadaVeure imatge de FILIA ET FOBIA - Cia. La Taimada (nova finestra)
  Divendres, 11 de març, 19 i 20:30 h

  FILIA ET FOBIA - Cia. La Taimada

  Gratuït amb aforament limitat

  La bellesa és inaprehensible. Exigeix un acte incommensurable d’amor i d’odi. La bellesa és com la bondat, la desitges desesperadament fins que se t’acosta massa. Llavors embruta, esguita i et taca… I tu, blanc i asèptic, desesperat i sol, només vols fer-la callar.

  Quinzena Metropolitana de Dansa

 • Lasala - FightVeure imatge de Lasala - Fight (nova finestra)
  Dissabte, 12 de març, 12 h

  FIGHT amb Lasala / RODA amb Marea Danza

  Gratuït amb aforament limitat

  Lasala
  FIGHT

  Companyia basca centrada en la generació d’un llenguatge físic i una estètica actual. Aquesta peça es basa en la relació que l’ésser humà té amb la lluita, un vincle primitiu present de de l’inici dels temps.

  Marea Danza
  RODA

  Premi MAX 2020 Millor Coreografia.
  Roda és una peça coreogràfica amb la que Marea Danza recupera el folclor valencià i l’apropa a la creació contemporània.

  Quinzena Metropolitana de Dansa

 • Elektra.25Veure imatge de Elektra.25 (nova finestra)
  Diumenge, 13 de març 2022, 19 h

  Elektra.25

  Atalaya

  Elektra.25, recupera el millor de la posada en escena d’un dels grans muntatges teatrals del teatre andalús de les darreres dècades. La primera versió, de fa 25 anys, va ser nominada Premi al millor espectacle andalús. En aquesta nova versió, Atalaya recupera l’essència inicial introduint canvis importants i aportacions que potencien encara més el seu valor.

 • La plaça del DiamantVeure imatge de La plaça del Diamant (nova finestra)
  del dimarts 15 al dimecres 16 de març

  La plaça del Diamant

  Companyia Mea Culpa

  Adaptació teatral de la novel·la La plaça del Diamant de Mercè Rodoreda. Una posada en escena senzilla, amb uns efectes audiovisuals impactants i sobretot la destresa en seleccionar els punts clau de la història.

 • Veure imatge de Concurs de Ball Flamenc "Tacón Flamenco" (nova finestra)
  del divendres 18 al dissabte 26 de març
 • Elogi de la fissura - Lorena NogalVeure imatge de Elogi de la fissura - Lorena Nogal (nova finestra)
  Divendres, 18 de març, 19 i 20:30 h

  ELOGI DE LA FISSURA amb Lorena Nogal / THE LESSON amb Cia. LaSADCUM

  Gratuït amb aforament limitat

  Lorena Nogal
  ELOGI DE LA FISSURA

  Un treball meticulós, delicat, sense ornaments, que parteix de l’ombra i la fragilitat i va cap a la bellesa de la fissura. Una bellesa que emergeix de l’acceptació de la imperfecció, l’asimetria i el soroll que es dipositen en un cos fluix, vulnerable i desestructurat.

  Cia. LaSADCUM
  THE LESSON

  Com ens comportem en l’era post internet? Ens ho expliquen Guillem Jiménez i Vera Palomino en una experiència que combina la dansa i les tecnologies audiovisuals. Mitjançant una mena de found footage coreogràfic, omplen l’espectacle d’un material audiovisual que és tan protagonista com la mateixa parella d’artistes que firmen l’espectacle.

  Quinzena Metropolitana de Dansa

 • Veure imatge de Akompasado (nova finestra)
  del dissabte 19 al diumenge 20 de març

  Akompasado

  Iván Góngora & Jordi Cortés

  Som dos homes madurs, performers, directors, pares, mestres, emocionals, viatjats, cremats, cansats i apassionats. Sempre rodejats de persones que busquen trobar una intimitat en escena, per compartir el passat i viure el moment de la nostra respiració, del cor, de les pors i els desitjos, perdent el nord, en equilibris precaris i sentint-nos emmanillats, sempre jugant amb els nostres cossos que van acumulant cicatrius i plaers.

  Quinzena Metropolitana de Dansa

 • Migrare - cia. MaduixaVeure imatge de Migrare - cia. Maduixa (nova finestra)
  Dissabte, 19 de març, 12 h

  MIGRARE - Cia. Maduixa

  Gratuït amb aforament limitat

  Quatre dones i un espai buit minat d’obstacles i fronteres invisibles, d’odis irracionals i de prejudicis. Van haver de deixar la seua terra d’origen i el país d’arribada les rebutja. L’espai s’ha convertit en un no-espai. Elles el transiten buscant el seu lloc. Un lloc on poder viure, on arrelar, un lloc al qual anomenar «llar». Només demanen això i lluitaran per aconseguir-ho.

  Quinzena Metropolitana de Dansa

 • Veure imatge de Vibrance + Median (nova finestra)
  Divendres, 25 de març, 20 h

  Vibrance + Median

  Hiroaki Umeda/S20

  Hiroaki Umeda és un coreògraf i artista multi disciplinar reconegut com una de les principals figures de l’escena artística de vanguardia japonesa. L’ús de les arts digitals, com el mapping, la projecció i el disseny d’il·luminació eleven les seves creacions a altures que en rares ocasions es veuen al mon de la dansa.

  Quinzena Metropolitana de Dansa

 • Veure imatge de Classe magistral de ball flamenc amb Antonio Canales (nova finestra)
  Dissabte, 26 de març, 11 h

  Classe magistral de ball flamenc amb Antonio Canales

  I Concurs Tacon Flamenco 
 • LlepafilsVeure imatge de Llepafils (nova finestra)
  del dimarts 29 al dimecres 30 de març, 10 h

  Llepafils

  Teatre al Detall

  En Lluïset no vol menjar res de res! Només PATATES FREGIDES! Els seus dos cuiners particulars, en Llòfia i l’Olívia, han de tenir el menjar a punt i fer-lo esmorzar, dinar i sopar. És una tasca molt dura cuinar per aquest marrec llepafils. Els dos cuiners n’estan fins al capdamunt i ja no poden més: “Si avui no menja, pleguem!”

 • Ismael SerranoVeure imatge de Ismael Serrano (nova finestra)
  Divendres, 1 d'abril 2022, 20 h

  Ismael Serrano

  Seremos

  Seremos, és un viatge d’autodescobriment. Com expressa el periodista Manuel Jabois a la seva biografia “Por ahí se entienden estas trece canciones que levantan un corpus extraordinario, el de un poeta en estado de gracia que se sacude las contradicciones y destruye los clichés en donde los prejuicios más perezosos lo incluyen”

 • La batalla de los ausentesVeure imatge de La batalla de los ausentes (nova finestra)
  Dissabte, 2 d'abril 2022, 20 h

  La batalla de los ausentes

  Teatro inestable de ninguna parte

  La commemoració d'una batalla oblidada reuneix les minses restes d'una tropa. A penes es distingeixen ja d'aquells fantasmes que evoquen, els que van quedar sepultats juntament amb la por i la glòria, en les trinxeres. Es diria definitivament vençuts pel temps, derrotats per les hostilitats del destí, no obstant això, no han abandonat l'esperança de realitzar una última gesta gloriosa.

 • Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel IVeure imatge de Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I (nova finestra)
  Divendres, 8 d'abril 2022, 20 h

  Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I

  La Calòrica

  Una sàtira grotesca sobre la successió d’una reina, l’afany de poder i la mísera corrupció humana. Després d'una vida de triomfs que l'han portat a convertir-se en la sobirana més temuda i poderosa de la cristiandat, la reina Isabel I viu els seus últims dies sense saber qui la succeirà al tron i donarà continuïtat al seu gran projecte.

 • Nacho VegasVeure imatge de Nacho Vegas (nova finestra)
  Dissabte, 9 d'abril 2022, 20 h

  Nacho Vegas

  Amb dues dècades de trajectòria, el cantautor Nacho Vegas és una de les veus de referència en l'àmbit de les músiques populars i la cançó com a eina social i política. Durant els primer dies de 2022 veu la llum el seu desè disc, amb sons i ritmes totalment nous en la seva trajectòria. El disc portarà l’asturià per fer una llarga gira per tota la geografia i farà cap al Barnasants.

 • Theodorakis. L'HomenantgeVeure imatge de Theodorakis. L'Homenantge (nova finestra)
  Divendres, 22 d'abril 2022, 20 h

  Theodorakis. L'Homenatge

  La Grècia de Theodorakis

  Mikis Theodorakis representa la gran revolució de l'escena musical grega del segle XX, apropant la gran poesia de la Grècia moderna a una immensa majoria de públic a través de la música d'arrel popular i de gran qualitat artística. El Barnasants el recorda amb aquest homenatge on alguns artistes referencials s’afegiran al públic assistent a la vetllada, per a reivindicar l'obra i figura d'un dels grans mestres de la història de la música contemporània.

 • A.K.A. (Also Known As)Veure imatge de A.K.A. (Also Known As) (nova finestra)
  del dimarts 26 al dimecres 27 d'abril

  A.K.A. (Also Known As)

  A.K.A. (Also Known As) ens parla d’un període de l’adolescència d’en Carlos del que nosaltres formem part. D’un moment en el que, per circumstàncies alienes a ell, trontollen els seus ciments, les seves arrels, la seva identitat. I és que en Carlos és adoptat... i els ulls dels altres li fan plantejar quina és la seva “vertadera” identitat.

 • Mare de sucreVeure imatge de Mare de sucre (nova finestra)
  Divendres, 29 d'abril 2022, 20 h

  Mare de sucre

  Mare de sucre és la història d’una noia amb discapacitat intel·lectual que vol ser mare i ha de confrontar-se amb la incomprensió de la seva comunitat. L'obra reflexiona sobre el tracte que estem donant com a societat a les persones amb diversitat funcional. L’assimilació de la jurisdicció dels seus cossos, la sobreprotecció com a excusa per a l’arrabassament de la seva llibertat de decisió.

 • El sopar dels idiotesVeure imatge de El sopar dels idiotes (nova finestra)
  Dissabte, 30 d'abril 2022, 20 h

  El sopar dels idiotes

  Un grup d'amics organitzen periòdicament un “sopar dels idiotes”, en què conviden persones aparentment estúpides per pura diversió. L'experiència s'estronca el dia que un dels amics pateix un atac de lumbàlgia i s'enfronta cara a cara amb les vivències i les reflexions personals del més idiota, per acabar-se adonant que ell també forma part d'aquesta raça.

 • María PeláeVeure imatge de María Peláe (nova finestra)
  Divendres, 6 de maig, 20 h

  María Peláe

  Maria Peláe suma centenars de milers de reproduccions en les plataformes de streaming, i les seves noves cançons la confirmen com l´artista més prometedora en la fusió de pop, hip hop, cobla i inflexions aflamencades. Ha trobat el punt exacte entre saler, desvergonyiment, comentari costumista i crítica social, i aquesta barreja explosiva també la porta amb encert als seus concerts, que són la trobada feliç entre art i gresca.

 • GiselleVeure imatge de Giselle (nova finestra)
  del dissabte 21 al diumenge 22 de maig, 19 h

  Giselle

  Centre de Dansa de Catalunya

  Obra mestra absoluta del ballet romàntic, ambientada en un entorn camperol a Alemanya a l’època medieval. La història que narra està inspirada en l’obra “De l’Allemagne” que Heinrich Heine havia escrit en 1835. Ballet en 2 actes estrenat a Paris en 1841. Interpretada per ballarins del curs de formació del Centre de Dansa de Catalunya.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400